Aanvullende behandelingen

Pedicure + scrub 

Sluit de pedicure (deel)behandeling af met een voetenscrub en verzorgende crème. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt intensief gevoed. Een enorme boost voor je voeten, verfrissend en voedend!

Pedicure deluxe

Geniet tijdens de pedicurebehandeling van een handscrub en masker voor de handen. Het geeft de handen de verzorging die zo nodig is na het veelvuldig handenwassen. De pedicure (deel)behandeling wordt afgesloten met een voetenscrub en verzorgende crème. Dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt intensief gevoed. Een enorme boost voor je voeten, verfrissend en voedend!

Hotstone massage voor onderbenen en voeten

Sta versteld staan van de werking en het resultaat van de hotstone voetmassage. De natuurlijke basaltstenen die ik verwarm tot een prettige temperatuur tussen de 45 en 50 graden voelen heerlijk zacht en warm aan op de huid. Heerlijk om een pedicurebehandeling mee af te sluiten of gewoon om jezelf eens goed te verwennen. Een ultiem moment van ontspanning!

Gellak

Gellak is een semi permanente vorm van nagellak met hoogglans, die op de teennagels zeker 6 weken mooi blijft zitten! De gellak droogt/hardt uit onder een speciale lamp, waardoor u direct uw schoenen weer kunt aantrekken, zonder de lak te beschadigen!